Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 556beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Bestel voor 23:45 uur, pakket morgen in huis *


Daarom Dragen & Zo !

 • Bestel voor 23:45 uur
  pakket morgen in huis*
 • Gratis verzending v.a. €45,-
  (NL+BE)
 • Grootste collectie merken
 • Bijna alles uit voorraad leverbaar
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke benadering
 • Bewezen betrouwbaar
 • Consulten op afspraak
 • Makkelijk & veilig betalen
Plan je afspraak bij Dragen & Zo
Meer informatie

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Bij Dragen & Zo kun je terecht voor het passen van draagzakken (pasconsult) en het leren dragen met een draagdoek (draagconsult). Hier onder vind je onze online agenda. Je kunt zelf je afspraak met ons inplannen. Dragen & Zo heeft geen winkel waar je binnen kunt lopen, we hebben enkel een webshop en geven de consulten enkel op afspraak op ons kantoor in Weert. 

"Welk consult je ook boekt, als je bij Dragen & Zo bent geweest voel je je zeker genoeg en kun je je kindje op een prettige en veilige manier dragen."

Lees vóór het inplannen van een afspraak met ons het Corona Hygiëne Protocol.

Onze consulten:

1. Basis Ringsling € 62,50
Tijdens het draagconsult Basis Ringsling leer je dragen op je buik of heup met een ringsling. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte. Neem je kindje mee én een oppas voor als jij aan het oefenen bent met onze draagpop. Het consult duurt max. 75 minuten.

2. Basis FWCC (Front Wrap Cross Carry) € 75,-
Tijdens het draagconsult FWCC leer je de Front Wrap Cross Carry met een lange geweven draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte. Neem je kindje mee én een oppas voor als jij aan het oefenen bent met onze draagpop. Het consult duurt max. 90 minuten.

3. Basis Rekbare Draagdoek € 62,50
Tijdens het draagconsult Rekbare Draagdoek leer je dragen met een rekbare draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte, indien er géén complicaties bij je kindje zijn.
Neem je kindje mee én een oppas voor als jij aan het oefenen bent met onze draagpop.
Het consult duurt max. 75 minuten.

4. Informatieconsult € 37,50
Tijdens het Informatieconsult laten we je alle mogelijke opties om je kindje te dragen zien, en leggen de voor- en nadelen van elk systeem uit. Tijdens dit consult leer je géén knopen aan met een draagdoek, en kun je ook niet alle mogelijke systemen uitproberen. Het is puur informatief als je écht niet weet wat bij jou past. Bij dit consult hoef je niet per sé je kindje mee te nemen, dit consult wordt ook vaak geboekt in de zwangerschap. Het consult duurt max. 45 minuten.

5. Pasconsult (draagzak/mei tai) € 50,00 / 62,50
Tijdens het Pasconsult ga je met onze draagconsulent aan de slag om voor jou en je kindje de meest geschikte draagzak te vinden. Je past verschillende draagzakken zodat je zelf kunt ervaren wat de verschillen zijn, wat je fijn vindt en wat je niet fijn vindt. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte. Wil je met 2 personen draagzakken passen hebben we meer tijd nodig en boek je het pasconsult voor 2 personen. Neem je kindje mee naar het consult zodat je naast het passen met de draagpop ook met je kindje kunt passen. Het consult duurt max. 45-60 minuten voor 1 persoon, voor 2 personen max. 75 minuten.

6. Online consult € 20,00
Tijdens het Online Consult helpt onze draagconsulent je vanuit huis uit de brand! Een online consult is geschikt voor een aantal korte draagvragen zoals: "Wil je eens met mij meekijken, ik twijfel of mijn kindje goed in de draagdoek of draagzak zit".  "Mijn draagdoek of draagzak zit niet lekker, wat kan er beter?" "Ik twijfel of ik een bepaalde knoop goed uitvoer, kan ik het eens laten zien?". En zo zijn er nog veel meer vragen te verzinnen. Het consult duurt maximaal 30 minuten. Verlengen is helaas niet mogelijk. Een nieuwe afspraak inplannen kan natuurlijk wel. Goed om te weten is dat het passen van draagzakken, het aanleren van een hele nieuwe knoop en het helpen bij bijzondere situaties helaas niet goed mogelijk is online. 

De kleine lettertjes:

 • Duurt het consult langer dan zijn de extra kosten € 12,50 per 15 minuten, deze kunnen uitsluitend contant worden betaald. Let op: dit is alleen mogelijk als de agenda het toelaat dat het consult langer duurt.
 • Het consult vindt plaats bij Dragen & Zo in Weert en wordt gegeven door één van onze draagconsulentes.
 • Wil je je consult afzeggen, wijzigen of verplaatsen dan kan dit, kosteloos, tot 24 uur voorafgaand aan het consult. 
 • Als je te laat op het consult verschijnt gaat dit ten koste van de geplande tijd. Als er niet voldoende tijd over is voor het consult is het mogelijk om het consult, mits de agenda het toelaat, te verlengen. Ons tarief is € 12,50 per 15 minuten. Dit kan er plekke worden bijbetaald, onze draagconsulent bespreekt dit met je.
 • Het komt helaas ook voor dat mensen niet op de gemaakte afspraak verschijnen, of een afspraak te laat afzeggen. Daarmee gaat kostbare tijd verloren. Het consult wordt in die gevallen dan ook gewoon in rekening gebracht. Je dient, indien gewenst, een nieuwe afspraak via de agenda in te plannen en te betalen.

Consultruimte Dragen & Zo

Online Agenda

Kies in de agenda de dag en het tijdstip dat je een afspraak met ons wilt maken. De witte vlakken zijn vrij, hier kun je een afspraak inplannen. De agenda werkt het beste op een pc of laptop. Kijk je op je telefoon op tablet dan kun je deze het beste in landscape modus draaien.

Let op: Op dit moment hebben wij de agenda niet open staan om zelf een afspraak in te plannen. Maar in overleg is elk consult te boeken. Hoe? Stuur ons een mailtje met je wens(en). We reageren vlot op je mail en plannen zo spoedig mogelijk een afspraak in samen! Dat kan overdag of 's avonds en zelfs in het weekend zijn (maar dus wel in overleg).

Als je twijfelt over welke afspraak je zou moeten maken stuur ons dan ook gerust een mail.
We helpen je graag. Dragen & Zo is gevestigd aan De Savornin Lohmanstraat 9 in Weert.

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'